Skip to Content

Tablete ili gel – najbolji deterdžent za perilicu suđa I kako ga upotrebljavati

Deterdženti za perilicu posuđa dolaze u svim oblicima i veličinama. Koji je najbolji za vas? Ukratko: onaj koji vam se najviše sviđa. Možete sami napraviti usporedbu, testirati najbolje proizvode u vlastitoj perilici i zatim zaključiti odgovaraju li vam više tablete, prašak ili gel. S obzirom na to da su tablete za perilicu najpopularniji oblik deterdženta za perilicu osuđa, najveći se asortiman proizvoda nudi upravo u toj kategoriji. Više detalja o tome koje su tablete najbolje za koju svrhu možete pronaći u nastavku

Somat tablete za perilicu posuđa – najpopularniji proizvod

Tablete za perilicu suđa popularan su oblik deterdženta za perilicu. Jednostavne su za upotrebu, učinkovite i dolaze u širokom rasponu formula. S obzirom na to da je dostupno toliko mnogo različitih vrsta tableta za perilice, vrlo je vjerojatno da ćete ih naći na popustu ili na posebnoj ponudi. Saznajte koje su tablete najprikladnije za koju svrhu u našoj usporedbi u nastavku.

1. Somat Classic tablete najbolje su opće sredstvo za perilicu posuđa ako više volite upotrebljavati deterdžent u tableti u kombinaciji sa zasebnom soli i sredstvom za ispiranje. U videozapisu u nastavku pogledajte kako upotrebljavati tablete za perilicu i kako dodati sol za perilicu i sredstvo za ispiranje.

2. Prema usporedbi, Somat All in 1 sadrži ista svojstva čišćenja kao i klasične tablete, uz šest dodatnih prednosti, uključujući trenutačnu aktivaciju, uklanjanje mrlji od čaja i kave, zaštitu stakla, sredstvo za ispiranje, sol za perilicu, zaštitu za perilicu.

3. Ako tražite još učinkovitiji multiaktivni proizvod, Somat All in 1 Extra sadrži ista svojstva čišćenja kao i klasična tableta, uz šest dodatnih prednosti tablete Somat All in 1 te ukupan broj značajki dovodi do 10, uz dodatni neutralizator neugodnih mirisa, učinkovito čišćenje već na temperaturi od 40° i dodatan sjaj za nehrđajući čelik.

Naše najbolje tablete za perilice posuđa Somat Gold. Osim svih prethodno opisanih značajki proizvoda, nudi dodatnu snagu za čišćenje zagorjelih lonaca i tava, kao i dodatan učinak sušenja. Bonus: tableta dolazi upakirana u tanku foliju koju nije potrebno ručno uklanjati. Postavite tabletu izravno u odjeljak za deterdžent i otopit će se sama u perilici. Usput, mi nismo jedini koji mislimo da je Somat Gold najbolja tableta za perilicu. Vodeća njemačka tvrtka za testiranje potrošačkih proizvoda „Stiftung Warentest” proglasila ih je najboljim multiaktivnim tabletama u nedavnoj usporedbi proizvoda, a i na drugim su ispitivanjima Somat Gold tablete završile kao pobjednici.

 

Deterdžent za perilicu u gelu – zvijezde u usponu

Tekući deterdžent za perilicu suđa Gel postaje sve popularniji posljednjih godina. Deterdžent za perilicu posuđa Somat Gold Gel posebno je dobar za čišćenje masnoće– savršen ako perete masno posuđe nakon roštilja ili prženja. Ne samo da će oprati vaše posuđe i lonce, već će ukloniti i ostatke masnoće iz perilice, primjerice s filtra. Ostale prednosti uključuju fleksibilnost doziranja i dodatan sjaj. Kombinirajte gel za perilicu sa soli ako je tvrdoća vode viša od 21° dH (njemačkih stupnjeva tvrdoće vode).
U videozapisu u nastavku pogledajte kako staviti gel/deterdžent za suđe u perilicu.

Više u ovoj kategoriji

 • Kako se riješiti neugodnog mirisa u perilici
 • Savjeti o tvrdoj vodi za vašu perilicu
 • Kako perilica radi i što se unutra događa? Videozapisi snimani akcijskim kamerama omogućuju nam da provirimo!
 • Kako oprati vaše najprljavije posuđe u perilici
 • Kako čuvati čaše sigurnima od kamenca u perilici
 • Je li pranje u perilici najodrživiji način pranja?
 • Koja temperatura perilice ima najveću potrošnju?
 • Zašto je deterdžent za posuđe bez fosfata bolji za okoliš?
 • Kako napuniti perilicu za najbolje rezultate

#ENJOYTOGETHER

 • Sklopili smo partnerstvo s Kitchen StoriesTM da bismo vam pružili savršeni recept kojim ćete oduševiti voljene osobe na sljedećem okupljanju.

 • Nema isprika! Uvijek postoji dobar razlog za uživanje u dobrom zajedničkom obroku.

 • Tko kaže da pranje posuđa mora biti dosadno? Uz ove trikove, zabava je garantirana! A uz naša snažna sredstva za pranje, pranje je super jednostavno!