Skip to Content

Često postavljana pitanja

Rasporedite posuđe kako biste dobili najbolji učinak pranja. Idealni raspored posuđa: staklo, porculan, pribor za jelo, posuđe za pripremu jela.

Za jednostavnije pranje posuđa, prethodno namočite posude sa osušenim ostacima hrane u vodi kojoj dodate nekoliko kapljica Pur deterđenta za suđe.

Obrišite ostatke hrane poput špinata i kelja papirnatim ubrusom, čime ćete uštedjeti na vodi za ispiranje posuđa.

Hladnoj tekućoj vodi dodajte malo Pura deterđenta za suđe prema uputama na proizvodu - koliko proizvoda ćete trebati ovisi o tvrdoći vode. Previše pjene može negativno utjecati na postupak sušenja.

Prvo operite čaše, šalice i pribor za jelo, a zatim prljavije posuđe. Operite lonce i tave na kraju kako biste do kraja iskoristili vodu za pranje.

Kako biste oprali posuđe na najhigijenskiji način, obavezno redovito mijenjajte spužvice i krpe za pranje posuđa, kuhinjske krpe perite na barem 60° C. Za najbolje rezultate, očistite i četkice za pranje u perilici posuđa.

Možete koristiti deterđent za suđe Pur na svim materijalima za pranje. Bez obzira radi li se o staklu, porculanu, plastici, nehrđajućem čeliku ili srebru - Pur vam uvijek daje blistave rezultate i štiti čak i najdragocijenije posuđe.

Ali ovdje ne završava njegova upotreba. Možete ga koristiti i na kuhinjskim uređajima, perivim površinama, staklu, prozorima ili masnim mrljama na odjeći. Kao što vidite, granice korištenja Pura gotovo ne postoje? Kako vi koristite Pur?

Pur vam jamči higijensko pranje vašeg posuđa. Druga tekuća sredstva za pranje s antibakterijskim osobinama neće vam biti potrebna, ni zbog zdravlja ni zbog zaštite okoliša.

Uronite isprano posuđe u sudoper s vrućom vodom kojoj ste dodali nekoliko kapljica Pura - i potpuno ćete ga očistiti od ostataka hrane.

Svi surfaktanti koje koristimo djeluju blago na okoliš i brzo se biološki razgrađuju (prema OECT testu 301). Materijal od kojeg se izrađuje boca (PET) se može reciklirati, a izrađen je od 25% recikliranog materijala.

Povucite dozator prema gore? Kapnite nekoliko kapljica Pura u vodu za pranje posuđa tek lagano nagnuvši bocu. Nakon upotrebe, bocu zatvorite tako da čep jednostavno gurnete prema dolje.

Još jedna stvar: dozator Pur deterđenta može se okretati u svim smjerovima, što ga čini pogodnim za ljevake i dešnjake.

Jeste li znali da je naš odjel za razvoj posvetio mnogo vremena izgledu dozatora koji je postao zaštitni znak deterđenta Pur i dao prepoznatljivi izgled boci deterđenta Pur.

Općenito, sve tekuće deterđente Pur možete koristiti bez rukavica.

Ako imate izuzetno osjetljivu kožu, preporučujemo vam korištenje deterđenata Pur Sensitive. Hipoalergeni deterđenti za pranje suđa iz našeg Pur Sensitive asortimana odlično peru i otapaju masnoće i štite i njeguju vašu kožu zahvaljujući visoko kvalitetnoj, dermatološki odobrenoj formuli.

Želite li uštedjeti na trudu prilikom pranja posuđa, možete namočiti posuđe s ostacima sasušene hrane u vodu kojoj dodajte nekoliko kapljica deterđenta za suđe Pur. Time ćete olakšati postupak pranja posuđa. Pokušajte!

Kad koristite Pur deterđent za suđe, nećete morati brisati posuđe nakon ručnog pranja. Dobit ćete blistavo, čisto i suho posuđe ako ga samo ostavite na stalku za sušenje posuđa. Stavite pribor za jelo na odgovarajuće mjesto za sušenje s ručkama okrenutim prema gore. Očistite i isperite posuđe koje će se jednostavno i higijenski osušiti na zraku.

Savjet: čaše će se osušiti bez tragova ako ih postavite okrenute prema dolje na čistoj kuhinjskoj krpi.

Ne zamarajte se napornim trljanjem spužvicom ili mrežicom. Ostavite posuđe ili problematični dio posuđa namakati u vodi u koju ste dodali nekoliko kapljica  deterđenta za suđe Pur. Time ćete olakšati postupak pranja posuđa. Pokušajte!