Somat Logo

Tablete ili gel – najbolji deterdžent za vašu perilicu i kako ga upotrebljavati

Deterdženti za perilicu posuđa dolaze u svim oblicima i veličinama. Koji je najbolji za vas? Ukratko: onaj koji vam se najviše sviđa. Možete sami napraviti usporedbu, testirati najbolje proizvode u vlastitoj perilici i zatim zaključiti odgovaraju li vam više tablete, prašak ili gel. S obzirom na to da su tablete za perilicu najpopularniji oblik deterdženta za perilicu osuđa, najveći se asortiman proizvoda nudi upravo u toj kategoriji. Više detalja o tome koje su tablete najbolje za koju svrhu možete pronaći u nastavku

Tablete za perilicu posuđa – najpopularniji proizvod

Tablete za perilicu popularan su oblik deterdženta za perilicu. Jednostavne su za upotrebu, učinkovite i dolaze u širokom rasponu formula. S obzirom na to da je dostupno toliko mnogo različitih vrsta tableta za perilice, vrlo je vjerojatno da ćete ih naći na popustu ili na posebnoj ponudi. Saznajte koje su tablete najprikladnije za koju svrhu u našoj usporedbi u nastavku.

1. Somat Classic tablete najbolje su opće sredstvo za čišćenje ako više volite upotrebljavati deterdžent u tableti u kombinaciji sa zasebnom soli i sredstvom za ispiranje. U videozapisu u nastavku pogledajte kako upotrebljavati tablete za perilicu i kako dodati sol za perilicu i sredstvo za ispiranje.

2. Prema usporedbi, Somat All in 1 sadrži ista svojstva čišćenja kao i klasične tablete, uz šest dodatnih prednosti, uključujući trenutačnu aktivaciju, uklanjanje mrlji od čaja i kave, zaštitu stakla, sredstvo za ispiranje, sol za perilicu, zaštitu za perilicu.

3. Ako tražite još učinkovitiji multiaktivni proizvod, Somat All in 1 Extra sadrži ista svojstva čišćenja kao i klasična tableta, uz šest dodatnih prednosti tablete Somat All in 1 te ukupan broj značajki dovodi do 10, uz dodatni neutralizator neugodnih mirisa, učinkovito čišćenje već na temperaturi od 40° i dodatan sjaj za nehrđajući čelik.

Naša je najbolja tableta za perilicu Somat Gold. Osim svih prethodno opisanih značajki proizvoda, nudi dodatnu snagu za čišćenje zagorjelih lonaca i tava, kao i dodatan učinak sušenja. Bonus: tableta dolazi upakirana u tanku foliju koju nije potrebno ručno uklanjati. Postavite tabletu izravno u odjeljak za deterdžent i otopit će se sama u perilici. Usput, mi nismo jedini koji mislimo da je Somat Gold najbolja tableta za perilicu. Vodeća njemačka tvrtka za testiranje potrošačkih proizvoda „Stiftung Warentest” proglasila ih je najboljim multiaktivnim tabletama u nedavnoj usporedbi proizvoda, a i na drugim su ispitivanjima Somat Gold tablete završile kao pobjednici.

Deterdžent za perilicu u gelu – zvijezde u usponu

Gel postaje sve popularniji posljednjih godina. Somat Gold Gel posebno je dobar za čišćenje masnoće– savršen ako perete masno posuđe nakon roštilja ili prženja. Ne samo da će oprati vaše posuđe i lonce, već će ukloniti i ostatke masnoće iz perilice, primjerice s filtra. Ostale prednosti uključuju fleksibilnost doziranja i dodatan sjaj. Kombinirajte gel za perilicu sa soli ako je tvrdoća vode viša od 21° dH (njemačkih stupnjeva tvrdoće vode).
U videozapisu u nastavku pogledajte kako upotrebljavati deterdžent u gelu.