Punjeni krumpiri

Sastojci
Porcije: 2

  • 2 krumpira sorte russet
  • 30 g maslina
  • 30 g rajčica osušenih na Suncu (u ulju u staklenci)
  • 1 glavica mladog luka
  • 1 žlica maslaca
  • 50 g naribani sir cheddar
  • 30 g rukole
  • 1 žlica vrhnja crème fraîche
  • sol
  • papar

Pribor: lim za pečenje, pećnica, daska za rezanje, nož

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Masline prerežite napola, ocijedite rajčice osušene na Suncu i mladi luk narežite na kriške te potom odložite sa strane. Probušite koru krumpira nekoliko puta vilicom i postavite ih na lim za pečenje. Pustite ih da se peku otprilike 40 min ili dok ne omekšaju.

Izvadite krumpir iz pećnice te izdubite vrh svakog krumpira. Napunite svaki krumpir maslacem, zgnječite vilicom, dodajte sir cheddar te ponovno zgnječite.

Posolite i popaprite prema ukusu. Na kraju dodajte masline, rajčice osušene na Suncu, narezani mladi luk, rukolu i vrhnje crème fraîche te posipajte s još mladog luka. Dobar tek!

Strah vas je nereda? Nemojte se bojati!

Nakon što ste gotovi sa svojim trenutkom #enjoytogether, ne trebate se brinuti o prljavom posuđu.

Somat čisti čak i najtvrdokorniju prljavštinu poput masnoće i zagorenih ostataka, pa će vaše posuđe lako ponovno postati savršeno čisto.

Otkrijte više

  • Znamo da su prvi koraci uvijek najteži. Zbog toga smo razvili sve što trebate kako bi jednostavno uživali u #Enjoytogether trenutcima sa svojim najmilijima..

  • Nema isprika! Uvijek postoji dobar razlog za uživanje u dobrom zajedničkom obroku.

  • Tko kaže da pranje posuđa mora biti dosadno? Uz ove trikove, zabava je garantirana! A uz naša snažna sredstva za pranje, pranje je super jednostavno!